Home » Blog » Meet en greet Rebelrosexx in een interview

Meet en greet Rebelrosexx in een interview

Meet en greet Rebelrosexx in een interview

Rebelrosexx is zeker een sexy verschijning! Het kan niet anders dan dat je een glimlach overhoudt aan het lezen van dit interview!

Kun je iets over jezelf vertellen? Hoe ben je buiten het Cammen om? Spontaan, altijd zin in om te kletsen…Eigenlijk gewoon, what you see is what you get.. ook als ik mijn cam aanzet voor cam4, dus echt verschil is er niet..

 Heb je wel eens iets op CAM4 gedaan waarvan je nooit dacht dat je dat ooit zou doen? mmm…of ik mijn grenzen verlegd heb door iets te doen voor de cam wat ik nooit gedacht had ooit te doen… Als je zo nieuwsgierig bent als ik, naar alles wat met sex te maken heeft, ga je als vanzelf steeds een stapje verder zonder dat je er zelf echt bewust van bent.

Heeft het cammen iets veranderd in je (seks)leven? Cammen heeft mijn seksleven niet veranderd.

Welke sekservaring had je achteraf gezien graag op Cam4 gedeeld? Een ervaring die ik graag wil delen op cam4 is zeker met een lovely lady erbij, een geile show doen.

 Heb je een (favoriet) seksspeeltje? Kan je hier iets meer over vertellen Mijn favo toy, dat is lastig, love my toys. Ik heb dan ook een aardige collectie. Als ik moet kiezen dan de analtoys.

Wat voor advies heb je aan nieuwe modellen? Een advies voor nieuwe modellen blijf vooral bij jezelf, alleen door te doen, kom je erachter wat bij jou past en wat niet. Zet alleen je cam aan als je echt zin hebt een show te doen.

 Wat is het beste dat een kijker je tot nu toe heeft gegeven? Leukste gifts blijven die van mijn wishlist van amazon.. dingen die ik heel graag wil hebben krijgen van een kijker..Die natuurlijk altijd als eerste primeur krijgt van zijn kado;)

Zou je iets kunnen vertellen over de leukste/grappigste ervaring die je hebt gehad op Cam4? Het meest lachwekkende ooit, dat was een man die vroeg of ik hem wilde uitlachen als hij zich met een liniaal tegen zijn ballen aansloeg. Eerst dacht ik wel van, hoe kan ik hier om moeten lachen als iemand zich opzettelijk pijn doet..maar het was hilarisch..

 

 Heb je nog leuke hobby’s in je vrije tijd? Mijn hobby’s dat zijn mijn hondjes.

Wat is je favoriete fetisj verzoek? En heb je zelf fetisjen? Fetisj is rimmen, geen idee wat ik er nu echt zo geil aan vind. Alleen die gedachte maakt mij nu al nat.

 Op welke manier heeft cammen een positieve invloed op je leven gehad? Cammen geeft je soms echt wel een kick en zo kan ik mijn 24/7 aan geilheid heerlijk delen.

Heb je toevallig plannen om nog andere gasten in je show te introduceren? Gasten krijgen jullie zeker nog te zien in mijn shows, vrouwen en mannen!

Hoe ziet jouw ideale man of vrouw eruit? Ideale man of vrouw heb ik niet, voor mij is de sexmatch veel belangrijker dan het uiterlijk.


Wat is jouw geilste seksfantasie en is deze al eens uitgekomen? Mijn geilste fantasie, die inmiddels al meerdere keren vervuld is geworden, is een trio met twee mannen. Als ik een een fantasie heb, dan blijft dat meestal niet lang een fantasie..

 

Heb je vaste kijkers waar je een band mee opbouwt? Vaste kijkers daar bouw je toch een speciale band mee op, je weet precies wat ze geil vinden om te zien, maar ook serieuze gesprekken worden niet uit de weg gegaan.

 

Raak je ook opgewonden van jouw kijkers? Eerlijk is eerlijk, ik kom niet elke show of pvt klaar. Als ik mijn favoriete toys mag gebruiken dan vind ik het zo geil om voor de cam klaar te komen en dan kan het soms heel nat worden;).

 

Bezoek en geniet van Rebelrosexx op:

Rebelrosexx op CAM4

Rebelrosexx op Twitter

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>