Home » Blog » Een interview met de geweldige – Sensualhorny! Zij stelt zich aan je voor!

Een interview met de geweldige – Sensualhorny! Zij stelt zich aan je voor!

Een interview met de geweldige – Sensualhorny! Zij stelt zich aan je voor!

Sensualhorny is verreweg één van CAM4’s meest populaire performers. Ze heeft over de hele wereld vele fans en beleeft intens plezier op CAM4. Hoogste tijd dus om eens met deze bijzondere dame kennis te maken!

Kun je iets over jezelf vertellen? Hoe ben je buiten het Cammen om?

Vier jaar geleden ben ik naar de Algarve (Portugal) verhuisd. Ik woon daar nu off grid, in een stacaravan, op mijn eigen stukje land. Ik leef dus mijn droom, want emigreren naar een zonnig land heb ik altijd al gewild. Materiele zaken interesseren me weinig dus ik ben helemaal happy met mijn tiny house. En reken maar dat veel zon je bijzonder geil maakt! Als het even kan, cam ik dan ook graag in de buitenlucht. Buitensex is ook een grote liefhebberij van mij en vooral met dit klimaat, supergeil gewoon! Inmiddels ben ik 53 jaar (de categorie ´´mature´´) maar nog altijd verzot op sex.

Hoe ben je bij Cam4 gekomen, en hoe/waarom ben je begonnen met Cammen?

Eigenlijk per toeval. Struinend op het internet naar thuiswerk jobs, oftewel wat extra inkomsten, kwam ik op de CAM4 site terecht en dacht bij mezelf ´´ja, waarom ook niet?´´. Dat is inmiddels al weer 2 jaar geleden. Cammen is voor mij een extra zakcentje en veel (geil) plezier, een perfecte combinatie.

Voyeur of exhibitionist? Heb je voor één een voorkeur?

Ik ben absoluut een exhibitionist, het windt me gewoon ontzettend op om bekeken te worden. Maar ik mag ook graag kijken naar anderen, ook daar kan ik behoorlijk geil van worden.

Heb je wel eens iets op CAM4 gedaan waarvan je nooit dacht dat je dat ooit zou doen?

Hahaha ja, ik had bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik (prive)anaalshows zou geven. De wonderen zijn de wereld nog niet uit…. En ik moet zeggen dat ik er van geniet! Soms is nét over je grenzen heen gaan, best leuk. Kortom ook hier geldt, zeg nooit nooit!

Heeft het cammen iets veranderd in je (seks)leven?

Ja, in goede zin. Na een show ben ik altijd zo super opgewonden dat ik me daarna nog even moet uitleven oftewel plat gezegd: ´´daar moet een piemel in!´´ lolCammen geeft mij een extra boost in mijn sexleven.

Welke sekservaring had je achteraf gezien graag op Cam4 gedeeld?

Oh tjee, op ´´mijn leeftijd´´ heb je al het e.e.a. aan spannende dingen meegemaakt c.q. gedaan. De trio´s (MMV) staan me nog altijd in het geheugen en ik had die sekservaring best wel willen delen. In die tijd was er echter nog geen sprake van webcams. Een trio VVM of met een ander stel (VMVM) heb ik nog nooit meegemaakt maar je weet maar nooit….

Heb je een (favoriet) seksspeeltje? Kan je hier iets meer over vertellen

Een seksspeeltje die mijn clitoris bewerkt is mijn absloute favoriet. Dus niet zozeer 1 specifieke. Laatst heb ik een dubbele dildo besteld, wie weet wordt dat wel mijn favoriet? Ik ga hem in ieder geval binnenkort, in 1 van mijn liveshows, zeker uitproberen!

Wat voor advies heb je aan nieuwe modellen?

Doe alleen dingen waar je jezelf goed bij voelt. Probeer vooral niet anderen te imiteren maar creeer je eigen show. Maak het leuk en gezellig voor jezelf, dat trekt automatisch kijkers aan. En twijfel niet meteen aan jezelf als er eens een dag(en) bij zit(ten) waarop je niet (veel) verdient. Dat hoort er nu eenmaal bij.

Wat is het beste dat een kijker je tot nu toe heeft gegeven?

Waardering uitgedrukt in geld is gewoon het beste compliment voor een webcammodel. Laten we wel wezen, het leukste is als de kijker ook écht meedoet met je show niet alleen in woorden maar vooral ook in daden. Daarvoor is de interactive vibrator ook geweldig! Samen met je kijkers de spanning opbouwen is gewoon super hot. Natuurlijk zijn complimentjes ook leuk maar eerlijk is eerlijk, daarvoor koop je uiteindelijk geen brood (bij voorkeur met wat lekker beleg hahaha).

Zou je iets kunnen vertellen over de leukste/grappigste ervaring die je hebt gehad op Cam4?

Heb je even? Ik heb inmiddels zoveel leuke en grappige ervaringen gehad, moeilijk om er eentje uit te lichten. Ik houd zelf enorm veel van humor, dus reken maar dat er tijdens mijn shows ook flink wat te lachen is. Al was het maar omdat ik af en toe flink onhandig kan zijn en niet altijd even ´´lady like´´ hahaha.

Heb je nog leuke hobby’s in je vrije tijd?

Ik ben niet zo´n hobby type (tenzij sex ook als hobby wordt gezien lol). Ik geniet hier in Portugal van zon, zee, strand en terrasjes. Verder help ik 1 dag in de week, als vrijwilliger, in een honden asiel. Zelf heb ik 3 (geadopteerde) honden. Pluk de dag is mijn levensmotto, dus geniet ik ook van elke dag en ben met weinig al tevreden.

Wat is je favoriete fetisj verzoek? En heb je zelf fetisjen?

VOETEN! Dat is echt nummer 1 van de fetisjen voor mij. Ik vind het heerlijk als mijn voetjes verwend worden, in de zin van aanraken (massages, kietelen, strelen), likken noem het maar op. Oftwel `footworship´ is mijn absolute favoriet. Maar daarnaast sta ik open voor vele andere fetisjen (met name Findom).

Wat is het meest bizarre verzoek dat je tot nu toe hebt gehad op Cam4?

Euhmmm in de loop der tijd krijg je nog wel eens ´´aparte´´ verzoeken, echt bizar is weer wat overdone maar dat komt misschien omdat ik nogal open minded ben (kinky). Heel apart vond ik echter toch wel de privé show waarin ik minutenlang met een geopende mond, dicht op de cam, heb gezeten. Nooit geweten dat er ook een kronen (ja die in je mond) fetisj bestond.

Op welke manier heeft cammen een positieve invloed op je leven gehad?

Het cammen heeft mijn ego een enorme boost gegeven. Eerlijk gezegd vond ik mezelf een beetje te oud voor het cammen. Maar de vele fans (op twitter @THESensualhorny) inmiddels bijna 38.000) hebben me laten inzien dat dat best nog wel meevalt. Uiteraard ben je op jezelf een stuk kritischer, maar door het cammen kijk ik wel een stuk minder kritisch naar mezelf. En op cam valt nou eenmaal weinig te verbloemen. Daarnaast heb ik nu de overtuiging dat het juist gunstig is, want op deze leeftijd is er nou eenmaal een stuk minder concurrentie dan dat je een jong webcammodel bent. En, ook dat heb ik inmiddels ingezien, overal is een ´´markt´´ voor. Dun/dik, oud/jong etcetcetc. Vooral belangrijk is je persoonlijkheid.

Welke andere Cam4 performer zou je wel eens in het echt willen ontmoeten en waarom?

Af en toe zie je wel wat heerlijks dat de fantasie prikkelt voorbij komen maar ik noem geen namen, dat houd ik lekker voor mezelf (grijns).

Heb je toevallig plannen om nog andere gasten in je show te introduceren?

Niet concreet maar ik sluit niet uit dat als er een vrouwelijk webcammodel, waarmee het -op alle fronten- klikt, hier vakantie komt vieren dat er dan wel wat stoute dingen kunnen gaan gebeuren. Uiteraard zou ik de kijkers van CAM4 hier graag mee van laten genieten. Heel graag zelfs!

Heb je wel eens iets stouts gedaan met een vrouw?

Niet echt, tenzij je het zoenen met een andere vrouw (ooit in een grijs verleden) als stout beschouwd. Dat is mijn enige vrouw ervaring tot nog toe geweest. Het smaakte wel naar meer….

Hoe ziet jouw ideale man of vrouw eruit?

Pffff dat is een lastige vraag. Ik heb niet echt een ideaal beeld, het hele pakket moet gewoon zo´n beetje kloppen. Het oog wil ook wat en daarnaast een soulmate. Dat is het meest ideale in mijn optiek.

Wat is jouw geilste seksfantasie en is deze al eens uitgekomen?

Hmmm dat is dan toch wel de categorie Gang Bang. Een schaamteloze fantasie die nog nooit is uitgekomen.

Heb je vaste kijkers waar je een band mee opbouwt?

Absoluut, met de 1 wat meer dan een ander maar ik heb inmiddels veel vaste kijkers en dat maakt het cammen ook zo leuk. Ik zie het altijd als een gezellig feestje waar je oude bekenden tegenkomt maar ook veel nieuwe gezichten leert kennen. En wie houdt er nou niet van een (geil) feestje?

Raak je ook opgewonden van jouw kijkers?

Jazeker! Heel erg zelfs! *bloos* Dat is nou precies waar mijn hele show om draait, het geil worden met en van elkaar, helemaal geweldig!

 

Wil je SensualHorny zien? Klik Sensualhorny @CAM4
Sensualhorny @Twitter

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>