Home » Blog » Win kaarten voor Milkshake 2018!

Win kaarten voor Milkshake 2018!

Win kaarten voor Milkshake 2018!

Natuurlijk is CAM4 er dit jaar weer bij als Milkshake Festival losbreekt op 28 en 29 juli in het Westerpark in Amsterdam! Net als vorig jaar zijn we aanwezig met onze CAM4 Foto Booth en kun je hier gratis op de foto. Kom jij ook gezellig langs?

Dit jaar hebben we 2 hele bijzondere gasten bij ons: Matt & Steve, oftewel de OzGymBoys zijn live aanwezig! Dit is jouw kans om deze prachtige (en superaardige) mannen te ontmoeten en misschien wel even aan te raken 😉 Als je lief bent krijg je van hen een gaaf Rainbow CAM4 bandje of misschien zelfs wel een LED bandje die licht geeft in het donker en reageert op geluid!

Win kaarten!

Wil je dit meemaken maar heb je geen kaarten? Niet getreurd, want je kunt deze nog winnen! Doe mee met de CAM4 wedstrijd en WIN 2 KAARTEN, een goodiepakket én een meet & greet met Matt& Steve! 

Wat moet je doen?

Stuur tot uiterlijk 25 juli jouw CAM4 username en de reden waarom jij deze prijs moet winnen naar anna@cam4.com en wie weet zien we jou straks op Milkshake! Op 26 juli krijgt de winnaar van ons persoonlijk bericht. Hou je email dus in de gaten!

IMG_7447

Comments (2)

  1. hindoe says:

    hi lijkt me wel leuk om daar te gaan

  2. hindoe says:

    leuk om daar toe te gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>