Home » Blog » Koop Video’s Op CAM4, Totdat Je Erbij Neervalt!

Koop Video’s Op CAM4, Totdat Je Erbij Neervalt!

Koop Video’s Op CAM4, Totdat Je Erbij Neervalt!

Vanaf vandaag zal je nooit meer CAM4 hoeven te verlaten om video’s te kopen. Bezoek je favoriete CAM4 performers en kijk naar hun ‘My Shop’ tab. Hier vind je alle video’s die zij op dat moment te koop aanbieden. Hier zijn drie performers die watertandende video’s op CAM4 hebben geüpload afgelopen week:

70 tokens

I came and I liked it

Visit Profile

Video’s kunnen alleen gekocht worden met CAM4 tokens. Je kan zoveel video’s kopen als je wilt. Als je eenmaal een video hebt gekocht an je hem bekijken onder je account settings bij ‘Mijn Bibliotheek’ Alle video’s die je gekocht hebt zullen beschikbaar zijn in je bibliotheek. Een makkelijke manier door al je opgeslagen content op één plek te browsen.

Volg @CAM4 Op Twitter voor de Top Video’s van elke week op CAM4!

Koop Video’s op CAM4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>