Home » Blog » Wij Staan Met CAM4 op Loversland – 27-28-29 Okt, Kom Je Ook?!

Wij Staan Met CAM4 op Loversland – 27-28-29 Okt, Kom Je Ook?!

Wij Staan Met CAM4 op Loversland – 27-28-29 Okt, Kom Je Ook?!

Komend weekend wordt een HEEL leuk weekend. Wij staan namelijk met CAM4 op het Erotiche Event Loversland. Dit wordt voor de tweede keer georganiseerd in Ahoy Rotterdam en hopen jou daar te zien! Lees verder voor meer informatie.

CAM4 zal een stand hebben op dit event waar je hele leuke foto’s van jezelf kan maken die je meteen mee kan nemen. Je kan er VR uitproberen van CAM4 en we zullen wat leuke gadgets uitdelen natuurlijk. Wij hopen jullie te zien op dit hele spannende event!

Loversland heeft lekker lange openingstijden,
waardoor je optimaal van de beurs kunt genieten.

Vrijdag 27 oktober van 18.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag 28 Oktober van 13.00 uur tot 1.00 uur
Zondag 29 Oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur

Op Loversland valt van alles te zien en te beleven, en het mooiste is de meeste attracties en shows zijn inbegrepen. Op het hoofdpodium zijn de hele dag spannende shows en optredens, waar menig man en vrouw het behoorlijk heet van zal krijgen. Wanneer er even geen shows zijn zal de World’s Most Sexy DJ “Djamila Celina” de sfeer er lekker inhouden.

Neem een Kijkje op de Site van Loversland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>