Home » Blog » Nederlandse Vrouw bereikt makkelijk Orgasme met dank aan de Nederlandse Man!

Nederlandse Vrouw bereikt makkelijk Orgasme met dank aan de Nederlandse Man!

Nederlandse Vrouw bereikt makkelijk Orgasme met dank aan de Nederlandse Man!

Dames, het is jullie tijd om heerlijk Klaar te Komen! CAM4 heeft 2016 gekroond tot het jaar van het Vrouwelijke Orgasme. Samen met IFOP hebben we een zeer interessante Survey gedaan over Orgasmes over de hele wereld. Meer dan 8,000 dames zijn ondervraagd over aardig wat Privé dingetjes.. hoe vaak kom je klaar, waar kom je van klaar, ben je wel eens tegelijk klaargekomen met je partner… Laten we eens naar een aantal climax resultaten gaan kijken 😉

Cam4Survey1

De Nederlandse Dames komen volgens ons onderzoek sneller klaar dan de Franse Dames.. Word de Nederlandse man flink ondergewaardeerd? We hebben speciaal een pagina met Nederlandse webcams zodat je er helemaal zelf achter kunt komen ;-]

Cam4Survey2

Terwijl de Franse Dames moeite hebben om klaar te komen, zijn het de Amerikaanse Dames die het het vaakst Faken! Dames.. de enige manier waarop we die heerlijke Gloed van een Orgasme gaan voelen is als we stoppen met Faken en erachter proberen te komen hoe we écht Klaar kunnen Komen! Wel weer goed nieuws voor de Nederlandse Man.. als je een Nederlandse Dame hebt laten klaarkomen heb je een grote kans dat het écht was, goed bezig :-]

Wil je achter nog meer leuke feitjes komen? Hoe doet Nederland het ten opzichte van andere Landen? Wat kunnen we eraan doen het de Dames wat beter naar de zin te maken? We hebben dit onderzoek gestart om een leuke conversatie op gang te brengen, dus laat vooral een Comment achter!

Deel je Favoriete Onderzoeksresultaten met de #yotfoCAM4 hashtag.

Bekijk alle Resultaten van het CAM4 Onderzoek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>